Diari Més

La Txaranga Band Tocats a punt per celebrar el seu 10è aniversari aquest dissabte

Els actes començaran a les 11 del matí i s'allargaran fins les 21 hores

La Txaranga Band Tocats va rebre el Primer premi a la Millor Xaranga 2016.

La Txaranga Band Tocats prepara una gran festa pel seu 10è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Txaranga Band Tocats de Vila-seca escalfa motors per celebrar aquest cap de setmana els seus 10 anys de vida. Per dissabte, la banda ha preparat una gran festa amb diversos actes que començaran a les 11 hores i s'allargaran fins a les 21 hores.

La celebració començarà amb la concentració de bandes a la plaça de l’Església a les 11 hores. Seguidament, es farà la cercavila Toc d’inici recorrerà els carrers de Monterols, de les Creus, de l’Hospital i dels Castillejos, fins arribar al Castell de Vila-seca, on actuaran les bandes 101 Brass Band, Bandarra Street Orkestra, Charanga Los Mataos i la Txaranga Band Tocats.

A continuació, apartir de les 13.30 h es farà una Cercavila fins a la plaça de l’Església, amb la participació de la Charanga Los Mataos. Durant el recorregut es passarà pel carrer Comte Sicart, per la plaça de les Voltes i pel carrer Major.

A les 14 hores, els participants podran gaudir del Vermut&Brass, on actuaran les bandes 101 Brass Band i la Bandarra Street Orkestra. A partir de les 15 hores, hi haurà un dinar popular.

Després de dinar, a les 17.30 h, començarà la Cercavila del 10è aniversari 'Band Tocats', pels carrers de Vila-seca, amb inici i final a la plaça de l’Església. Aquí la Charanga Los Mataos, la Bandarra Street Orkestra, la 101 Brass Band i la Txaranga Band Tocats seran els protagonistes.

A les 20 hores, tindrà lloc un acte d’entrega de records als participants a la plaça de l'Església. Per acabar la jornada, a les 21 hores a la mateixa plaça, se celebrarà elconcert de cloenda del 10è aniversari amb la participació de totes les xarangues convidades.

A més dels actes del 15 de juny, a partir del 13 de juny i fins al dia 30, es podrà visitar l’exposicióLa Txaranga Band Tocats, deu anys d’històriaa la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca.

Txaranga Band Tocats

El conjunt, que va néixer oficialment l’any 2009 i està formada per 12 músics, compta amb un repertori variat format per pasdobles, cançons típiques de xarangues, rumba, rock, blues i bandes sonores de cine, entre d’altres. Cal destacar que entre els anys 2012 i 2015 va ser una de les bandes residents del parc temàtic PortAventura.

Cal recordar que la Txaranga Band Tocats, una de les referents al nostre territori, va rebre el Primer premi a la Millor Xaranga 2016 i el Segon premi del públic 2016 al Festival Nacional de Charangas, que es va celebrar a la localitat de Poza de la Sal, a Burgos.

tracking