Diari Més

Medi Ambient

Un centenar de persones participa al Bioblitz de la platja Llarga de Salou

Aquesta activitat ha permès conèixer en profunditat la fauna, la flora i la geologia de la zona

L'activitat ha permès

Un centenar de persones participa al Bioblitz de la platja Llarga de SalouAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones han participat aquest dissabte en unBioblitz a la platja Llarga de Salou. L'activitat ha permès conèixer i catalogar la biodiversitat i la riquesa ecològica de l'enclavament natural.

És el tercer any consecutiu que la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou, amb la col·laboració deLimonium, organitza aquestBioblitz, un període curt i intens de monitoratge biològic amb la intenció d'identificar totes les espècies vives en un espai delimitat.

Enguany, els itineraris han tractat sobre fauna, flora i geologia: líquens, plantes superiors, algues marines, invertebrats terrestres, invertebrats marins, peixos, aus (terrestres i marines), amfibis, rèptils i mamífers. Durant tot el dia, els assitents han pogut veure, amb detall, la geologia de la costa i unes 300 espècies de peixos, papallones, insectes, ocells, etc. Un dels animals que va causar més expectació va ser una serp verda.

Aquesta activitat forma part dels actes de la Setmana de la Natura, coordinada per la Xarxa de la Custòdia del Territori, que inclou centenars d'actes de voluntariat ambiental i coneixement del medi arreu del país al voltant del 5 de juny, dia mundial del medi ambient.

tracking