Diari Més

La piscina d'Altafulla compta aquest estiu amb una cadira per banyistes amb mobilitat reduïda

Es tracta d’una cadira mòbil amb grua que permetrà que usuaris amb problemes per entrar i sortir de l’aigua puguin gaudir de nou de l’equipament

La grua estarà sempre a disposició de qualsevol persona que la necessiti.

La piscina d'Altafulla compta aquest estiu amb una cadira per banyistes amb mobilitat reduïdaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els banyistes amb mobilitat reduïda de la piscina municipal d’Altafulla es podran remullar aquest estiu gràcies a l’adquisició d’una cadira mòbil amb grua elevadora que permetrà l’entrada i sortida de l’aigua dels usuaris. La cadira, amb un inversió de 6.200 euros, és portàtil i per tant no ocupa un espai fix a la piscina, i pot suportar un pes de 150 quilos.

La grua estarà sempre a disposició de qualsevol persona que la necessiti, ja sigui per a usuaris amb discapacitats físiques o persones grans amb problemes de mobilitat, segons ha informat el regidor de Turisme en funcions, Jaume Sànchez. Amb l’adquisició de la cadira es satisfà la demanda de diversos usuaris que havien sol·licitat aquest servei en les darreres temporades.

La cadira mòbil amb grua es podrà utilitzar des del primer dia d’obertura de la piscina municipal. La nova temporada es preveu que s’inauguri per Sant Joan, el dilluns 24 de juny, en horari d’11 a 15h i de 16 a 20h, fins a principis de setembre.

tracking