Diari Més

Societat

Els alumnes de l'Escola de Música del Morell acomiaden el curs dalt de l'escenari

Els Concerts d'Estiu es van celebrar del 4 al 7 de juny

Imatge de l'actuació del cor Cuereta.

Els alumnes de l'Escola de Música del Morell acomiaden el curs dalt de l'escenariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de l’Escola de Música El Morell ha acomiadat el curs amb els Concerts d'Estiu dalt de l'escenari del Teatre-Auditori. Les actuacions, que s'han realitzat del 4 al 7 de juny, han servit per mostrar al públic tot allò que han treballat al llarg del segon quadrimestre.

Els encarregats d’obrir foc, dimarts dia 4, van ser una part dels alumnes de tallers amb gralles, pianos, un grup de flautes travesseres i un altre grup amb violins, violes i violoncels. Un concert en què també van actuar els alumnes de cambra clàssica i el Grup-Tradi, aquests últims interpretant cançons d’Obrint Pas i La Gossa Sorda.

Dimecres dia 5 va tenir lloc un dels concerts més multitudinaris, en què van prendre part els alumnes de grups instrumentals: els Ventacordes, amb flautes travesseres i guitarres, que van apostar per música de pel·lícula; igual que els Picatecles, els alumnes de piano que, en grup, actuen amb metal·lòfons, xilòfons, carillons i també pianos; mentre que Els Martinets, amb gralles i timbals, van optar per la música tradicional.

Al mateix concert hi va participar també la Red Bek, amb tres mambos que van animar molt la tarda i, fins i tot, van fer cantar el públic. A més, l’actuació va comptar amb la col·laboració de pares i mares d’alumnes, que van acompanyar les flautes amb instruments de plaques, a més d’un grup de percussions i un contrabaixista convidat. El punt final a aquesta completa actuació el va posar el cor Mallerenga, amb diverses peces sobre gats.

Durant la jornada de dijous hi va haver un concert molt especial, amb la cantata El dofí i la lluna, interpretada pels alumnes de 5è de primària de les escoles del Morell, la Pobla de Mafumet i Vilallonga del Camp, amb l’acompanyament d’Els Pizzicats i l’Adultgroup. Aquest dia també van actuarels alumnes de piano.

Per acabar, divendres va ser el torn dels més petits, el cor Piula i el cor Cuereta, en un concert que també va reunir un nombrós públic.El punt final, amb el carrer concert, el van posar el grup de Corpussió Percoral, amb una actuació ideada pel professor de percussió de l’escola; la segona part dels alumnes de tallers, amb pianos i percussions; i el Teengroup, amb una interpretació de música pop.

Aquest dimecres, 12 de juny, hi haurà un darrer concert més, sense públic, amb els alumnes més grans de l’Escola de Música, que es reuneixen per sopar conjuntament, tocar i acomiadar el curs d’una manera més íntima.

Un cop tancat el curs, toca començar a pensar en el vinent. Així, les preinscripcions per al curs 2019-2020 per a alumnes nous tindran lloc del 25 al 28 de juny de 17 a 20 hores i a l’escola.

tracking