Diari Més

Deu colles participen al VIII concurs de Sardanes Vila de Constantí

La Cobla Cossetània va posar música a l'esdeveniment, que va reunir uns 120 sardanistes

Imatge del VIII concurs de Sardanes Vila de Constantí.

Deu colles participen al VIII concurs de Sardanes Vila de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de colles i uns 120 sardanistes procedents de diverses poblacions com Tarragona, Constantí, el Vendrell o La Pobla de Mafumet van participar ahir diumenge, 9 de juny, a la VIII edició del concurs de sardanes Vila de Constantí. Entre les colles participants hi havia persones de totes les edats i de diferents categories: alevins, infantils, juvenils, veterans i grans. Tal i com en anteriors edicions, el concurs puntuava per al Campionat de Catalunya de colles infantils. L’esdeveniment es va celebrar a la plaça de les Escoles Velles i va comptar amb l’acompanyament musical de la Cobla Cossetània.

Les categories aleví i infantil van comptar amb la participació de la colla sardanista infantil de Constantí, els Floquets de Constantí, una colla que es va presentar ara fa dos anys, coincidint amb la recuperació del Concurs després que es deixés de celebrar l’any 1996, i que a més, es va proclamar guanyadora de la categoria aleví.

Totes les colles participants van rebre com a detall una ampolla d’oli de Constantí, envasat sota la marca Vil·la de Centcelles de la DOP Siurana i amb una impressió relativa a la data de l’esdeveniment. La jornada va finalitzar amb la tradicional Ballada de la Sardana de germanor entre totes les colles participants.

tracking