Diari Més

Societat

La 17a edició del 'Posa't la Gorra!' 2019 a PortAventura Park aplega més de 7.400 persones

A més de les atraccions del parc els assistents van poder gaudir d'actuacions musicals

Imatge de la lectura del manifest a càrrec de tres adolescents que formen part de l'associació.

La 17a edició del 'Posa't la Gorra!' 2019 a PortAventura Park aplega més de 7.400 personesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dissabte es va celebrar la17a edició de la festa del'Posa’t la Gorra!'a les terres tarragonines, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció a infants i joves.

Més de 7.400persones es van posar la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

A mésde les atraccions del parc, van poder gaudir d’actuacions a càrrec d'Arnau Griso, Verguenza Ajena i Souldance, animació del Circ de les Musaranyes, batucada amb Reus Sambai tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on l’actriu, Agnès Busquets, va presentarl’acte. Com sempre el moment més important i emotiu de la festa va ser la lectura del manifest a càrrec de tresadolescents que formen part de l’associació, acompanyatspels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació d'AFANOCTarragonai els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida temporal per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i què en 7anys en funcionament ja ha donat servei a més de1000famílies.

tracking