Diari Més

Successos

Tres detinguts per violència de gènere a Torredembarra durant el cap de setmana

En dos dels casos les filles menors van presenciar els fets

La detenció es va produir el vespre d'ahir dimarts.

Detingut per una ordre de recerca després d'ocasionar molèsties en un parc del VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra han detingut tres homes per violència de gènere durant el darrer cap de setmana. La nit de divendres a dissabte es va procedir a una detenció i la nit de diumenge a dilluns, dues més.

El primer arrest es va produir després que la víctima fos agredida al domicili de la parella i s’adrecés al centre mèdic per a ser visitada, des d’on van comunicar els fets a la Policia Local. Una vegada al lloc, els agents van atendre la víctima, que anava amb dues filles petites, van iniciar els protocols establerts i posteriorment van detenir l’agressor com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.

Pel que fa a la nit de diumenge a dilluns, la primera detenció es va dur a terme al voltant de la una de la matinada, al Camí de l'Era. La víctima va demanar ajuda a la Policia Local tot i que l'agressor va intentar que no truqués tot llençant-li el mòbil a terra. Un cop desplaçats al lloc, els agents van observar com la filla comuna, menor d’edat, havia presenciat els fets. El detingut tenia antecedents d‘altres tipologies i es trobava sota els efectes de l’alcohol.

La segona intervenció es va dur a terme al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, al carrer de Pere Badia. La Policia Local va ser alertada per un veí que escoltava crits d’una dona i cops continuats. La víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla a causa de les lesions. Al detingut, sense antecedents, se li van comissar dues bossetes amb cocaïna i una amb haixix.

Tots els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona del Vendrell. Amb aquestes darreres intervencions, la Policia Local de Torredembarra ja ha procedit a sis detencions per violència de gènere des del 21 de maig passat.

tracking