Diari Més

Canya d'Or & Brass portarà la seva música a la Primavera Musical de Vistabella

El concert serà dissabte a les 22 hores a l’Església del Sagrat Cor

Els Canya d'Or & Brass i Xavi Lozano actuaran aquest dissabte a l'Església del Sagrat Cor a Vistabella.

Canya d'Or & Brass portarà la seva música a la Primavera Musical de VistabellaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quartet de Canya d'Or&Brass juntament amb el músic multiinstrumentista Xavi Lozano actuaran aquest dissabte a la segona edició de la Primavera Musical aVistabella. El concert serà aquest dissabte 8 de juny a les 22 hores a l’Església del Sagrat Cor.

La formació oferirà un repertori original i pochabitual dins del món graller amb la barreja de ritmes balcànics,funk,tangos,músiques populars,ska i,fins i tot, melodies de dibuixos animats. El conjunt està format per Jaume Aguza i Pol Figuerola a la gralla, Oriol Nicolau a la gralla baixa,Titus Prats i David Rincón a la percussió,Aureli Andrés al trombó i Toni Chisvert a la tuba.D’altra banda, enguany els Canya d’Or

celebren el seu 20è aniversari i ja estan preparant el que serà el seu segon treball discogràfic amb la barreja d’aquest nou format.

El concert anirà precedit d’un sopar populara la mateixa plaça de l’església,que començarà a les 20.30 hores i que tindrà un cost de 6euros.Els tiquets del sopar es poden adquirir al moment.

Primavera Musical

La Primavera Musical a Vistabella s’allargarà fins al pròxim 15 de juny.L’últim concert anirà a càrrec del Quartet Qvinta Essençia.Aquests tancaran el cicle amb la interpretació de madrigals de Luca Marenzio.Les entrades tenen un cost de 10

euros.Es podran reservar a través de l'Ajuntament de la Secuita al telèfon 977611454 o a través del correu aj.secuita@altanet.org.També es podran adquirir el dia del concert al recinte de l'església.El cicle torna a ser ideat pel reusenc Marc Guerris, cantant i membre fundador del grup Ensemble O Vos Omnes.

tracking