Diari Més

Societat

Interior cedeix dues emissores de la xarxa Rescat a Altafulla

Els dos terminals s’ubicaran a l’Ajuntament i a la comissaria de la Policia Local

Les terminas permetran comunicacions xifrades i sobretot u

Interior cedeix dues emissores de la xarxa Rescat a AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha cedit al’Ajuntament d’Altafulla dos terminals de la xarxa Rescat per a les comunicacions de l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil (AVPC) i la Policia Local.

Les dues emissores romandran a les dependències municipals de la plaça del Pou, i a la comissaria de la Policia Local, al carrer Marquès de Tamarit, per a les comunicacions de Protecció Civil amb el CECAT.

Rescat és una xarxa pública que es caracteritza per l’ús eficient de la banda de freqüències d’emergències i seguretat, la possibilitat de comunicacions xifrades i sobretot una bona cobertura urbana i rural.

L'acte de formalització del conveni de col·laboració ha comptat amb l’alcalde en funcions d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor de Protecció Civil en funcions, Michael Preuss; el sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernández; l’enginyer municipal, un responsable de l’AVPC d’Altafulla, i quatre tècnics del Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT).

tracking