Diari Més

L'incendi de Pradell de la Teixeta ja ha cremat deu hectàrees

Els mitjans aeris amb l'arribada de l'ocàs han tornat a la base, però segueixen treballant les trenta dotacions terrestres

El foc es trobaria prop de les vies del tren de Pradell de la Teixeta.

Set vehicles de Bombers i sis avionetes treballen en un incendi a Pradell de la TeixetaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes trenta dotacions terrestres i sis mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat, dos helicòpters i dosavions de vigilància i atac, han estat treballant des de les 16.30 hores en un incendi a Pradell de la Teixeta (Priorat). El foc es trobaria en una zona de vegetació prop de lesvies del tren del municipi del Priorat i de la TV-3223.

Tot i que el foc no està a tocar de les vies, Renfe ha tallat la circulació de trens de la línia R15 entre Marçà-Falset i Pradell per prevenció. Renfe ha activat el servei alternatiu per carretera entre Marçà-Falset i Pradell per tal de desplaçar els usuaris de la línia afectada.

Segons ha avançat Bombers, de moment, ja han cremat 10 hectàrees de vegetació. El flanc dret es dirigeix cap a la Torre de Fontaubella, mentre que l'esquerre que va anava cap a l'estació de tren de Pradell es troba aturat. Diverses espurnes han provocat que s'hagin originat altres focus secundaris que es troben estabilitzats.

El foc es troba allunyat de les zones habitades per la qual cosa no han recomanat confinaments ni s'ha hagut de realitzar evacuacions.

En el punt de l'incendi també hi ha Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, elSecretariat de Federacions d'Agrupacions de Defensa Forestali una ambulància del SEM de caràcter preventiu.

Cap a les 20.40 hores, els mitjans aeris amb l'arribada de l'ocàs han tornat a la base, però segueixen treballant les trenta dotacions terrestres.

tracking