Diari Més

Successos

Vila-seca es desperta amb diversos cotxes amb els vidres trencats

Els robatoris s'haurien produït en diferents zones del municipi durant la matinada

Els autors han trencat un dels vidres laterals per accedit a l'interior.

Vila-seca desperta amb diversos cotxes amb els vidres trencatsTania Gomez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos cotxes han aparegut aquest matí amb els vidres trencats a Vila-seca. Els robatoris s'haurien produït durant la matinada de dilluns a dimarts en diferents zones del municipi, prop del Castell, al CAP, a l'avinguda Ramon d'Olzina i prop de l'Escola Miramar.

Els autors haurien trencat un vidre lateral per accedir a l'interior dels vehicles. La Policia Local ha rebut dues denúncies per robatori amb força en dos vehicles a l'aparcament que es troba davant de l'establiment del Tedi, a l'avinguda Ramon d'Olzina. Segons ha pogut saber Diari Més, en aquests dos casos els autors no s'haurien emportat res de l'interior i treballen amb dues hipòtesis, de si ha estat una bretolada o un intent de robatori. Dues persones més haurien alertat a la tarda a la policia que els seus vehicles també tenien la finestre trencada, tot i que només un d'ell hauria posat una denúncia.

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han rebut un avís a les 8.15 del matí per un altre vehicle amb els vidres trencats al carrer Mossèn Lluís Batlle, prop de l'Escola Miramar. En aquest cas, el propietari ha denunciat que li feien falta diverses eines que tenia a dintre, entre d'altres coses.

No és el primer cop que Vila-seca pateix aquest tipus de robatoria amb força a l'interior de vehicles. El passat mes de gener, van robar en 18 cotxes en un pàrquing privatal Parc de la Riera i en plena via pública al carrer Joan Maragall. El mateix modus operandi es va fer servir a principis de febrer, on en aquest cas van ser 15 els vehicles afectats en diverses zones de Vila-seca.

Els autors han trencat un dels vidres laterals per accedit a l'interior.

Vila-seca desperta amb diversos cotxes amb els vidres trencatsNarciso Garcia

tracking