Diari Més

La 7a edició del De tapes per Torredembarra serveix més de 18.500 racions

Encara es pot participar en els diversos sortejos de l'esdeveniment

Un total de 49 establiments han participat en aquesta edició del De tapes.

La 7a edició del De tapes per Torredembarra serveix més de 18.500 racionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El De tapes per Torredembarra ha tancat la seva 7a edició amb més de 18.500 tapes servides. Així, tot i no haver superat les 19.000 de l’any passat, l’esdeveniment manté molt bones xifres, tenint en compte que en aquesta edició han participat 49 establiments i que aquest darrer cap de setmana ha coincidit amb un temps plujós i una jornada electoral.

L’organització, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el De tapes continua sent «una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració de Torredembarra, així com per fomentar el consum i l’activitat econòmica en general».

Aquells qui ho desitgin poden participar, fins aquest divendres 31 de maig a les 14 h, al sorteig del De tapes 2019: lots de productes cosmètics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme. Cal tenir un mínim de 10 tapes consumides amb els seus respectius segells per poder votar la millor tapa tot emplenant la butlleta de participació i dipositant-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es troba a la Regidoria de Turisme. El sorteig es realitzarà el proper 7 de juny i el resultat s’anunciarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

tracking