Diari Més

S'obre un nou termini per a adjudicar places de l'aparcament dels Filadors

Queden lliures 44 llocs per a turismes, 3 per a turismes de persones amb mobilitat reduïda i 36 per a motocicletes

Imatge del

El pàrquing de Filadors de Torredembarra obre portes l'1 d'abrilAjuntament Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Torredembarra obrirà el proper dilluns 27 de maig un nou període d’adjudicació de places de lloguer a l’aparcament dels Filadors, després que el mes de març ja es va procedir a l’adjudicació d’un total de 73. Concretament, queden lliures 44 places per a turismes, 3 per a turismes de persones amb mobilitat reduïda i 36 per a motocicletes.

Per poder accedir a una plaça de lloguer cal ser persona física o jurídica i ser major d’edat i estar al corrent de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament.

Les persones interessades s’han de dirigir a partir del 27 de maig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament per a presentar la sol·licitud, amb tota la documentació que cal presentar (original i fotocòpia):DNI, passaport o targeta de residència; permís de conduir i permís de circulació del vehicle.

Les places disponibles en règim de lloguer s’aniran adjudicant per ordre de petició entre totes aquelles sol·licituds que compleixin els requisits.

Els preus mensuals de places de lloguer són de 38 euros les 24 hores i 22 euros per 12 hores, en el cas dels turisme. Pel que fa a les motocicletes el preu és de 20 euros les 24 hores i 12 les 12 hores.

A partir d’aquesta data, mentre hi hagi places lliures de les destinades a lloguer i es compleixin els requisits, les persones interessades podran sol·licitar places d’abonament.

tracking