Diari Més

Successos

Dos incendis de vegetació a Almoster i Alforja mobilitzen els Bombers

A Almoster van cremar 5.000 metres quadrats, mentre que a Alforja en van cremar 2.500 i un cobert de fusta

Imatge de l'incendi d'Alforja.

Dos incendis de vegetació a Almoster i Alforja mobilitzen els BombersBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar, durant la tarda i la nit d'ahir dimarts 21 de maig, en dos incendis de vegetació al Baix Camp. El primer es va originar a Almoster i va cremar 5.000 metres quadrats de vegetació, mentre que el segon es va produir a Alforja i va cremar 2.500 metres quadrats de matolls i un cobert de fusta.

L'avís de l'incendi forestal a Almoster es va rebre a les 14.40h del migdia. Arran del succés, els Bombers es van traslladar al lloc amb dos vehicles terrestres i van treballar en les tasques d'extinció del foc fins prop de les 20h, quan les flames van quedar extingides. En total van cremar 500.000 metres quadrats de vegetació.

Ja a la nit, a les 22.31h, els Bombers van rebre un avís d'un altre incendi al Baix Camp, aquest cop a l'Alforja. El foc es va declarar aa sobre de la urbanització Portugal i el Mas d'en Baget, que no van resultar afectats.Van cremar 2.500 metres quadrats de matoll i un cobert de fusta, sense cap més afectació. Dues dotacions del cos van treballar en aquest servei i van aconseguir apagar l'incendi en prop d'una hora.

A Almoster van cremar 5.000 metres quadrats de vegetació.

Dos incendis de vegetació a Almoster i Alforja mobilitzen els BombersBombers de la Generalitat

tracking