Diari Més

Obertes les inscripcions del Casal d'Estiu i l'Espai Jove d'Estiu del Morell

El Casal d’Estiu tindrà lloc del 25 de juny al 6 de setembre, per quinzenes l'Espai Jove d’Estiu es farà les tardes de l’1 al 26 de juliol

Imatge d'un grup d'infants que van participar al Casal d'Estiu 2018.

Obertes les inscripcions del Casal d'Estiu i l'Espai Jove d'Estiu del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Morell torna a engegar, un any més, una nova edició del Casal d’Estiu i l’Espai Jove d’Estiu. El període d’inscripcions s’obre aquest dilluns 20 de maig i finalitza el 7 de juny. Els formularis es poden trobar al mateix l’Ajuntament i al Centre Cultural en horari d’atenció al públic, així com a l’Escola Ventura i Gasol i l’INS El Morell. Les inscripcions es mantindran obertes durant l’estiu en funció de la disponibilitat de places i sempre que es formalitzin almenys una setmana abans de quan es vulgui iniciar l’activitat.

El Casal d’Estiu començarà el 25 de juny i s’allargarà fins al 6 de setembre. S’hi poden inscriure tots els nens i les nenes que hagin cursat entre P3 i 6è de primària durant aquest curs i durà a terme les seves activitats de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Així mateix, hi ha la possibilitat de servei d’acollida, de les 08.30h a les 9h, i servei de menjador, de 14h a 15h.

El programa, com sempre, es farà per quinzenes, amb un cost de 72,24 euros el Casal, 5,16 euros el servei d’acollida, 63,98 euros el menjador i 7,22 euos el menjador esporàdic (un dia).

Pel que fa a l’Espai Jove d’Estiu, tindrà lloc les tardes de l’1 al 26 de juliol. S’hi poden inscriure tots els nois i les noies que hagin cursat ESO fins als 16 anys, i tindrà un cost de 10,30 euros el mes.

Cal recordar que les places són limitades.

tracking