Diari Més

Junts per Riudoms omple de gom a gom el Teatre del Casal

Més de 600 persones assisteixen a l’Acte Central de Campanya

Final de l'acte de presentació de la llista i el programa per Junts per Riudoms.

Junts per Riudoms omple de gom a gom el Teatre del CasalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acte Central de Campanya de Junts per Riudoms va omplir ahir el Teatre Auditori Casal Riudomenc de gom a gom amb més de 600 assistents. Unes desenes de persones no van poder accedir a la sala per evitar sobrepassar l’aforament en el míting de l’Alcalde de Riudoms i cap de llista de Junts per Riudoms, Sergi Pedret. L’acte també va servir per presentar els 23 membres de la llista fent-los pujar un per un a l’escenari.

Sergi Pedret va reivindicar la bona feina feta aquesta anys i la va posar com a garantia de futur per als riudomencs i riudomenques. Pedret va assegurar que Riudoms està preparat per fer un nou salt endavant amb més activitat econòmica, més serveis a les persones, més participació del teixit associatiu i més solidaritat amb les persones i les famílies més vulnerables.

Amb una escenografia austera i amb un ampli desplegament de recursos audiovisuals, Sergi Pedret va presentar el balanç de mandat d’aquest darrers quatre anys, acompanyat de qui va ser alcalde durant més de tres anys, Josep Maria Cruset Domènech. En un diàleg a dalt de l’escenari, l’ex i l’actual alcalde, van desgranar els principals avenços del mandat en quatre blocs, mostrant el present de Riudoms com un poble amb equipaments públics de primer ordre, posat al dia, quant a renovació de carrers i manteniment de l’espai urbà; que té cura de la gent i que, gràcies a la potenciació de grans esdeveniments culturals i festiu, exerceix capitalitat en l’entorn del Camp de Tarragona.

L’alcalde de Riudoms Sergi Pedret, va presentar també les principals línies del seu programa, però aquest cop acompanyat de la llista de Junts per Riudoms. Pedret va compartir el protagonisme dalt de l’escenari amb grups de quatre regidors que van explicar els principals punts del programa, articulat en 4 eixos: «un poble amb potencial econòmic», «un poble amb capacitat inversora», «un poble orientar a les persones» i «un poble actiu i participatiu».

L’acte va finalitzar amb un moment emocionat quan Pedret, enfilant el final del seu discurs, ha presentat el seu projecte com «la garantia per al futur del poble, les entitats, les famílies, la gent gran i la gent més jove del poble», i en acabar les seves paraules els fills i filles dels membres de la llista han irromput a l’escenari portant roses blanques.

tracking