Diari Més

Sanitat, esport i seguretat: les tres principals apostes per Vilafortuny del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils

L’acte de presentació de les propostes s’ha fet al Centre Cívic de Vilafortuny

Imatge de l'acte al Centre Cívic de Vilafortuny.

Sanitat, esport i seguretat: les tres principals apostes per Vilafortuny del Nou Moviment Ciutadà per CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Els últims deu anys Vilafortuny no s’ha aturat, ha anat enrere que és pitjor». Així de contundent s’ha mostrat aquest divendres l’alcaldable del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, Oliver Klein, en l’acte de presentació de les propostes adreçades a la millors d’aquest barri cambrilenc.

Segons el líder de la formació independent, és del tot urgent solucionar les mancances que pateix Vilafortuny. Les propostes de l’NMC passen per la creació d’un Centre d’Assistència Primària a Vilafortuny ja que aquesta zona ha anat creixent molt ràpidament i l’NMC creu que ha de tenir aquest equipament sanitari i no haver de recórrer constantment a l’hospital lleuger de Cambrils o al de Sant Joan de Reus.

Per altra part, l’NMC aposta per la creació d’un Poliesportiu Lleuger que, com en el cas del CAP, eviti que la gent es desplaci al centre i, en aquest cas, faci esport a prop de casa. A més, segons Oliver Klein, caldria garantir que un cop s’acabessin les activitats escolars que pogués acollir el Poliesportiu, aquest equipament quedés lliure i a disposició dels usos de clubs i entitats.

Conscient que, segons l’NMC, Vilafortuny és una de les zones de Cambrils on hi ha més mancances a la via pública, una altra proposta inclosa al programa electoral és la creació de la Brigada d’Intervenció Ràpida destinada únicament a arranjar tots els petits desperfectes que hi hagi als espais municipals i mobiliari urbà, fent servir un servei de triatge que determini quines obres tenen prioritat i que, en general, permetin tenir el municipi endreçat, net i ordenat.

Una quarta mesura adreçada a Vilafortuny i la resta de la zona de Llevant, és l’aposta per la Policia de Proximitat que aporti sensació de seguretat als veïns d’aquesta àrea, amb patrulles a peu de carrer però també en moto i vehicle. Oliver Klein considera bàsic que la gent se senti protegida i conegui als agents que patrullen a peu pel seu barri.

L’acte de presentació de les propostes s’ha fet al Centre Cívic de Vilafortuny i ha comptat amb l’assistència de mig centenar de veïns d’aquest barri cambrilenc que, un cop acabada la intervenció d’Oliver Klein, han participat molt activament al torn de preguntes a l’alcaldable de l’NMC.

tracking