Diari Més

Pere Segura aplega més de 1.500 persones a l'acte central de campanya a Vila-seca

El Centre de Convencions de PortAventura va acollir l’acte del cap de llista de Vila-seca Segura

Pere Segura Xatruch, candidat a l'alcaldia de Vila-seca, adreçant-se al públic assistent.

Pere Segura aplega més de 1.500 persones a l'acte central de campanya a Vila-secaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous el Centre de Convencions de PortAventura va acollir l’acte central de la campanya de Vila-seca Segura, la formació encapçalada per Pere Segura que aspira revalidar la confiança de qui fins ara ha estat el seu pare polític, Josep Poblet.

Més de mil cinc-centes persones van omplir la sala per aclamar el candidat, que va estar acompanyat a l’escenari pels trenta membres de la seva llista, entre els quals hi ha destacades figures històriques del partit, com Manuela Moya, Josep Toquero o Xavier Farriol.

En un discurs que va pronunciar alternant el català i el castellà, el candidat a l’alcaldia de Vila-seca va instar al públic a «escollir continuar per un camí d’èxit amb un nou impuls», en contraposició a assumir el risc que suposaria el «salt al buit» de votar altres opcions.

Un projecte compartit

Aquesta va ser l’única referència a la labor feta per Josep Poblet. Pere Segura es va presentar com un candidat amb idees pròpies i voluntat de desenvolupar un projecte «obert, ambiciós i compartit» en una Vila-seca que va descriure com «de tots els colors».

Al llarg del seu discurs, que va ser interromput diverses vegades amb aplaudiments, el cap de llista de Vila-seca Segura va admetre que la idea de ser escollit alcalde l’emociona i l’il·lusiona, però advertint que contempla aquesta feina com «un treball vocacional» i allunyat dels interessos econòmics.

Segura també va advertir que hi ha algunes formacions que prometen el canvi «sense explicar-lo», assegurant que el canvi per si sol no és res si no hi ha un projecte al darrere, i que altres no ofereixen més que «llistes de la compra» en les que hi falta «un projecte global que aculli i reculli totes les propostes».

Després de desgranar breument els principals punts del programa de govern, el cap de llista va assegurar que el full de ruta de la formació es guia per la voluntat d’incrementar la qualitat de vida i el benestar dels vila-secans. Pere Segura va concloure la seva intervenció adreçant-se directament a l’auditori per demanar-los que defensin el projecte per tal que la formació pugui aconseguir la confiança majoritària, fent un símil amb les gotes d’aigua que, totes plegades, conformen l’oceà.

Després del parlament, el públic assistent va poder gaudir d’un petit espectacle i, a continuació, va compartir un sopar a peu dret amb el candidat i tots els membres de la formació vila-secana. Entre el públic hi va haver una nodrida representació dels tres nuclis del municipi: Vila-seca, la Pineda i la Plana.

tracking