Diari Més

Successos

Detenen un home de 38 anys a Salou per tràfic de drogues

El detingut portava prop de 40 grams de marihuana i un parell de dosis de cocaïna

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 38 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salou, ha estat detingut aquest dijous al municipi com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Pocs minuts abans de les deu de la nit, una patrulla de l’ARRO que estava fent prevenció a la zona de l’avinguda Carles Buïgas va observar un vehicle aturat en mig de la via obstaculitzant la circulació. Quan van posar-se al costat per veure que estava passant van notar una forta olor a marihuana.

Els mossos van identificar i escorcollar les dues persones que hi havia al vehicle i al copilot li van localitzar diverses bossetes amb marihuana i amb cocaïna. En total, l’home portava prop de 40 grams de cocaïna distribuïda en bossetes preparades per a la venda i dues dosis de cocaïna.

Aquesta detenció respon al patrullatge i els dispositius policials que permanentment es fa a la zona comercial i d’oci de Salou per prevenir, principalment, el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni.

El detingut, amb 6 antecedents policials, va passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking