Diari Més

Una promoció de locals del Morell posa en joc una targeta viatge valorada en 1.500 euros

L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell és donar a conèixer els comerços i empreses del municipi

Per participar en la campanya cal fer-se amb un dels passaports i anar aconseguint els segells dels diversos establiments que formen part de l'associació.

Per participar en la campanya cal fer-se amb un dels passaports i anar aconseguint els segells dels diversos establiments que formen part de l'associació.Ajuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell ha engegat, amb el suport de l’Ajuntament del Morell, una campanya anomenada Passaport del Morell per tal de promocionar els comerços i les empreses del municipi. Les persones que participin en la iniciativa, posada en marxa aquest mes de maig, opten a guanyar una targeta de viatge valorada en 1.500 euros.

El president de l’entitat organitzadora, Pep Guillemat, afirma que l’objectiu és «incentivar el consum de quilòmetre zero» i aconseguir «que la gent conegui allò que tenim al poble i que a vegades va a buscar fora per desconeixement». Per participar-hi cal fer-se amb un dels passaports i anar aconseguint els segells dels diversos establiments que formen part de l’associació. No cal fer una compra o consumir el servei que ofereixen, només cal demanar el segell. Un cop completat tot el passaport s’ha de dipositar a l’urna ubicada a l’estanc.

D’aquesta manera, els morellencs entraran als comerços i empreses i «poden descobrir que potser tenien una idea preconcebuda i canviar la seva visió sobre determinada botiga o professional», tal com assegura Guillemat. Hi ha temps per a completar els passaports fins al 21 de juliol i el sorteig del premi tindrà lloc durant la Festa Major d’Estiu.

tracking