Diari Més

Successos

Una dona cau d'una alçada de 6 metres a les vies del tren a Roda

El succés ha obligat els combois de la R14, R15 i R16 a circular en via única entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, cosa que ha causat retards

El succés s'ha produït a l'alçada del terme municipal de Roda de Berà.

Una noia cau d'una alçada de 6 metres a les vies del tren de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha caigut a les vies del tren d'una alçada de sis metres al terme municipal de Roda de Berà. Tot apunta que la caiguda ha estat accidental i els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per rescatar l'afectada, que posteriorment ha estat evacuada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb politraumatismes. El succés ha obligat a alguns combois a circular en via única entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, cosa que ha causat alguns retards puntuals.

Els fets s'han produït a les 7.37h, quan els Bombers han rebut l'avís que una dona havia caigut a les vies del tren a Roda de Berà, a l'altura del carrer dels Pescadors. L'afectada hauria caigut d'una alçada de sis metres de forma accidental, segons fonts dels Bombers i de Renfe. Dues dotacions terrestres s'han traslladat fins al lloc per atendre la noia. El Servei d'Emergències Mèdiques també ha acudit al lloc amb dues ambulàncies i ha traslladat la ferida amb politraumatismes i en estat menys greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El succés ha causat afectacions ferroviàries en les línies de tren R14, R15 i R16, ja que els combois han hagut de circular per via única entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders. Això ha causat afectacions puntuals al servei, que ha patit demores de fins a 15 minuts. La circulació ha estat totalment normalitzada a les 8.26h.

tracking