Diari Més

Successos

Mor un camioner en un accident a l'AP-7 a Mont-roig del Camp

El conductor, que no duia el cinturó de seguretat cordat, ha perdut el control del tràiler i ha bolcat en un marge de l'autopista

Imatge del camió bolcat a l'AP-7, al seu pas per Mont-roig.

Mor un camioner en un accident a l'AP-7 a Mont-roig del CampTrànsit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner ha mort en un accident de trànsit aquest dijous al migdia a l'AP-7, al terme de Mont-roig del Camp. L'accident mortal s'ha produït a l'altura del kilómetro 269. Els Mossos han rebut l'avís a les dues del migdia, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s'estan investigant, el conductor del tràiler ha perdut del control del vehicle i ha acabat bolcant fora de la via, al marge de l'autopista. Arran de la incidència, s'han activat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, s'ha hagut de tallar un carril de l'autopista en sentit nord.

Segons que han informat posteriorment fonts del Servei Català de Trànsit, el conductor del camió és un home de nacionalitat búlgara de 58 anys. Segons les mateixes fonts, en el moment de produir-se l'accident el conductor no duia cordat el cinturó de seguretat.

Amb aquesta víctima, són 59 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres catalanes.

tracking