Diari Més

L'Hospitalet es prepara per celebrar les XX Jornades de la tonyina

S'inauguraran el proper diumenge i s'allargaran fins al 9 de juny

A l'esquerra, imatge d'arxiu de la Diada de la Tonyina. A la dreta, una tapa d'una edició anterior.

L'Hospitalet de l'Infant inaugurarà les Jornades de la tonyina el 27 de maigAjuntament de l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LesXX Jornades de la tonyina del’Hospitalet de l’Infant començaran aquest diumenge i s'allargaran fins al proper 9 de juny. La inauguració tindrà lloc el 19 de maig, a les11 hores, a la plaça Catalunya.

En les jornades gastronòmiques hi participaran tretze establiments que oferiran «tonyi-tapes» per un preu de 2 euros. A més, deu dels restaurants elaboraran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista, per uns preus que oscil·len entre els 12,50 i els 25 euros.Deu dels establiments participants es troben a Hospitalet, un a Masboquera i un a Pratdip.

Per aquests dies, s'han programat actuacions musicals, tallers infantils gratuïts i sortejos. Com a novetat, es vendran mini clotxes «solidàries» en benefici de la Fundació el Somni dels Nens, una entitat que dóna suport als nens que pateixen càncer o altres malalties cròniques i greus i a les seves famílies.

Els visitants que tastin els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diversos establiments del municipi i de les comarques de Tarragona. Mentre que la Regidoria de Turisme ha organitzat un concurs fotogràfic a Instagram.

tracking