Diari Més

Societat

L'espai Saltirons de Cambrils oferirà un casal d'estiu per a nens de 4 mesos a 3 anys

El Gripau Blau, espai de lleure per a persones amb discapacitat psíquica, ampliarà el seu casal d’estiu

L'espai Saltirons també disposarà el mes de juliol d'un servei de guarda.

L'espai Saltirons de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai familiar Saltirons de Cambrils oferirà un casal d’estiu per a infants de 4 mesos fins a 3 anys durant juliol i agost. Aquesta és una de les principals novetats del programa d’activitats d’estiu Cambrivacances de l’Ajuntament del municipi, en el qual també es contempla que l’ampliació del casal d’estiu del Gripau Blau, l’espai de lleure per a persones amb discapacitat física.

El nou casal per a la petita infància que es realitzarà a l’espai Saltirons es durà a terme des de l’1 de juliol fins al 30 d’agost de dilluns a divendres de 9 a 13 hores al Centre Alba. Amb el circ com a tema central, els nens i nenes descobriran i exploraran l’entorn, viuran noves experiències, treballaran amb diversos materials i experimentaran amb jocs d’aigua junt amb altres infants de la seva edat.

A més, l’espai Saltirons també disposarà el mes de juliol d’un servei de guarda dirigit a les famílies amb infants d’aquesta edat que tinguin necessitats no previstes o puntuals per facilitar la conciliació del temps personal, laboral i familiar. El preu del servei serà d’un euro per hora i es podrà utilitzar sempre que hi hagi disponibilitat de places.

Cal recordar que l’objectiu de l’espai Saltirons es donar suport socioeducatiu a infants en situació de risc i a les seves famílies. D’aquesta manera, el casal d’estiu estarà obert a tothom però prioritzarà aquestes famílies per donar continuïtat al servei que presta durant tot l’any. El servei anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, que ja desenvolupa la resta d’activitats del servei.

Ampliació del casal del Gripau Blau

Una altra novetat del programa Cambrivacances és l’ampliació del casal d’estiu de l’esplai de lleure Gripau Blau per a persones amb discapacitat psíquica majors de 16 anys. El casal, que fins ara s’oferia només a l’agost, començarà el dia 1 de juliol. Les activitats s’oferiran de 9.30h a 13.30h hores al Centre Alba i dos dies a la setmana a les piscines dels Parcs dels Capellans de Reus -inclou servei de transport adaptat-.

El programa Cambrivacances es completa amb les activitats habituals i ja es pot consultar en aquest enllaç. El 21 de maig començaran les inscripcions per a les activitats de 4 mesos a 17 anys i el 27 de maig començaran per les activitats de vela, estades nàutiques i cursets de natació. Es podran fer al Palau Municipal d’Esports de dilluns a divendres de 8 a 14 i de 15 a 20 hores.

tracking