Diari Més

L'associació de dones la Bella Llar denuncia que ERC de Riudoms les utilitza per fer propaganda

Esquerra demana disculpes per utilitzar una imatge d'una trobada amb la junta de l'associació

Imatge del fulletó on apareix la imatge de la trobada amb les dones de Bella Llar.

L'associació de dones la Bella Llar denúncia que ERC de Riudoms les utilitza per fer propagandaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació de dones Bella Llar de Riudoms ha reclamat al grup local d'ERC del municipi que rectifiqui el material de campanya electoral en què apareixen integrants de l'entitat.

Segons que l'associació ha fet públic en un comunicat, ERC ha publicat, en un fulletó dedicat a anunciar l'acte central de la formació republicana al municipi, una imatge d'una reunió que no estaven autoritzats a utilitzar per a finalitats polítiques.

La imatge correspon a una trobada del cap de llista d'Esquerra amb integrants de l'associació dones, i apareix en el fulletó propagandístic per a remarcar un article sota el títol de 'Seguim prenent el pols a Riudoms'.

L'associació bella Llar «exigeix» que es retiri la imatge de tota propaganda política «sigui en paper, en format digital, en webs i xarxes socials a internet».

Al mateix temps l'associació reclama una rectificació pública per part d'ERC per l'ús d'una imatge que, afirmen, «en cap moment, ni per escrit ni verbalment, vam autoritzar a publicar, i molt menys en materials de propaganda política».

Rectificació d'ERC

Una vegada s'ha conegut el posicionament de l'associació s'ha produït una ràpida resposta per part de l'agrupació local d'Esquerra. En un comunicat, demanen disculpes per la inclusió de la imatge i afirmen que amb totes les associacions que es van reunir van demanar de poder-ne fer difusió posteriorment: «D'aquestes trobades n'hem fet fotografies per tal d'explicar-les, excepte quan algú ens ha dit que preferia que no en féssim. Sembla -pel que asseguren des de l'Associació Bella Llar- que en el seu cas no vam ser prou clars a l'hora d'exposar que la foto la fèiem per fer-ne una difusió posterior».

La formació afirma que ja han retirat la imatge de les seves xarxes socials i també que han deixat de distribuir el fulletó en què apareixia i que servia per anunciar l'acte central de campanya d'ERC.

tracking