Diari Més

Successos

Detinguts dos homes que tenien 40 quilos de cabdells de marihuana en un pis de Vinyols

El preu aproximat de la droga venuda al mercat il·legal seria d’uns 50.000 euros

Imatge dels cabdells intervinguts.

Detinguts dos homes que tenien 40 quilos de cabdells de marihuana en un pis de VinyolsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el matí d’ahir dimecres a Vinyols i els Arcs, dos homes, de 56 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vinyols i els Arcs i la Canonja com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els individus van ser detinguts per tenir prop de 40 quilos de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució en un pis de Vinyols i els Arcs.

Els fets van tenir lloc a les 10h al carrer Tramuntana del municipi, quan els Mossos d’Esquadra van realitzar una entrada i perquisició en un domicili arran d’unes informacions que apuntaven que es traficava amb droga. En l’habitatge en qüestió es van trobar 39,6 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució, 420 euros en efectiu, 17 ventiladors, 45 làmpades al·lògenes i 45 transformadors. El preu aproximat de la droga venuda al mercat il·legal seria d’uns 50.000 euros.

Els mossos van detenir els dos homes que residien en el pis per tràfic de drogues i per tenir connectada fraudulentament la llum. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts van declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

tracking