Diari Més

Successos

Detingut a Salou per estafar amb el lloguer d'un apartament

L'arrestat es quedava amb els diners de reserves i fiances d’una habitació que, finalment, no podien ocupar

Imatge de diversos apartaments del carrer Girona de Salou.

Detingut a Salou per estafar amb el lloguer d'un apartamentGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, ha estat detingut al mateix municipi aquest dilluns 13 de maig com a presumpte autor de tres delictes d’estafa i amenaces.

El detingut va ser denunciat a finals del passat mes d’abril i a principis de maig per tres persones les quals van assegurar que li havien llogat una habitació en un apartament de la seva propietat ubicat al carrer Girona de Salou.

En el primer cas, la víctima va ingressar a meitats del mes de desembre de l’any passat al compte bancari de l’estafador un total de 500 euros, la meitat corresponent al lloguer de l’habitació i l’altra al dipòsit de fiança. Posteriorment, el propietari va exigir-li un avançament de 50 euros més de la quota per poder ocupar l’habitació.

La segona víctima va avançar 400 euros de lloguer i fiança a finals del passat mes d’abril per tal de poder accedir a l’habitació. En el tercer cas l’interessat en la mateixa habitació va abonar també a finals dels passat mes d’abril 500 euros, dels quals 100 euros corresponien a la reserva, 150 euros més a la fiança i 250 euros per avançat d’una mensualitat de lloguer.

Les víctimes no van poder ocupar l’habitació per la qual havien pagat després de rebre tota mena d’excuses per part del llogater. Per tal de no retornar aquests diners, el detingut els va denunciar per haver-se quedat suposadament objectes i diners que hi havia a casa seva. A banda de diverses amenaces verbals, una de les víctimes va acusar el propietari d’estar també al darrere d’uns danys que li van causar al seu vehicle.

Els agents van donar credibilitat als enganys, amenaces i coaccions del detingut, així com a la falsedat de les seves denúncies contra les víctimes i la formalització verbal de contractes il·lícits de lloguer pels quals, majoritàriament, cobrava en metàl·lic.

Amb tots aquests elements l’home va ser detingut i ahir va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking