Diari Més

Successos

Desmantellen una plantació de 1.300 plantes de marihuana en una casa de Miami Platja

S’ha detingut una persona com a presumpte responsable de la plantació

Imatge de la plantació desmantellada a Miami Platja.

Desmantellen una plantació de 1.300 plantes de marihuana en una casa de Miami PlatjaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Mont-roig del Camp han desmantellat una plantació de marihuana de més de 1.300 plantes en un habitatge unifamiliar a Miami Platja.

El domicili s’havia llogat a principis d’any amb l'únic objectiu d'establir una plantació intensiva de marihuana. S’ha detingut una persona com a presumpte responsable de la plantació.

La investigació es va iniciar al març, quan una persona va aportar informació relacionada amb un cultiu de marihuana a l'interior d'un habitatge de la urbanització Pi Alt de Miami Platja. Arran d'aquesta informació i de les recerques dutes a terme, es va poder situar el domicili on es podrien conrear i elaborar substancies estupefaents.

Aquest habitatge figurava en règim de lloguer des de principis d'any. La forta olor a marihuana que desprenia i elements com diversos equips d’aire condicionat i extractors d’aire i una doble escomesa elèctrica practicada en aquest domicili va fer sospitar als agents que albergava una plantació cannàbica. Amb suport tècnic de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va poder confirmar que l'habitatge es nodria amb electricitat que captava de forma fraudulenta.

El matí del passat divendres es va establir un dispositiu policial conjunt de Guàrdia Civil i Policia Local de Mont-roig del Camp per entrar a l’habitatge. A l'interior van trobar 1.393 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, 394 grams de cabdells marihuana d'un assecador, així com diversos sistemes de ventilació, il·luminació i de control de temperatura i humitat per al cultiu òptim.

Els policies van detenir l'inquilí i presumpte responsable de la plantació per un delicte de tràfic de drogues en el vessant de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i de defraudació de fluid elèctric.

El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus. El material intervingut es va dipositar i precintar en l'habitatge a la disposició d'aquest jutjat.

tracking