Diari Més

Societat

Cambrils recuperarà 2 MEUR de la Generalitat per les obres de l'Hospital Lleuger

Els diners també van servir per pagar les obres de reforma i ampliació del centre d’atenció primària

Imatge de la façana de

Cambrils recuperarà 2 MEUR de la Generalitat per les obres de l'Hospital LleugerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils cobrarà 2.065.340,53 euros de la Generalitat per les obres que es van fer al’Hospital Lleuger del municipi.La Generalitat de Catalunya ha aprovat, en reunió de Govern, el pagament d’aquests diners que va avançar l’Ajuntament per pagar les obres de reforma i ampliació del centre d’atenció primària i construcció de l’Hospital Lleuger de Cambrils.

L’acord formal arriba després de nombroses gestions entre l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i representants del Departament de Salut i el CatSalut.

En el Ple d’octubre de 2017 de l’Ajuntament de Cambrils es va aprovar una addenda complementària al conveni subscrit el 2006 amb el Departament de Salut de la Generalitat pel finançament de les obres del centre hospitalari cambrilenc.

Finalment, amb l’aprovació per l’acord del Govern de la Generalitat de Catalunya, s’autoritza al CatSalut al reintegrament del deute pendent per l’excés d’obra realitzada que va assumir l’Ajuntament de Cambrils i la signatura del conveni per ambdues parts.

tracking