Diari Més

Torna la ruta gastronòmica Gastrotour Salou

Se celebrarà del 17 al 26 de maig

Imatge de la presentació de

Torna la ruta gastronòmica Gastrotour SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La VIII edició del Gastrotour Salou se celebrarà del 17 al 26 de maig. En laruta gastronòmica hi participaran 64 establiments que oferiran una tapa amb un ‘quinto’ de Cervesa San Miquelper 2,50 euros. D'aquests 64, 5 d'ells tindran unmenú amb 5 tapes i un postre per 20 euros.

Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour, dedicada en exclusiva a les degustacions infantils; per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars.

Per aquesta edició, s’ha tornat a editar tota la informació en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) atès el caràcter turístic del municipi i el creixent interès per la gastronomia local.

A més a més, totes aquelles persones que facin 10 degustacions podran omplir una butlleta per votar la millor tapa, la tapa més original i el millor servei. Aquests entraran en el sorteig de diferents premis.

També es dura a terme un concurs fotogràfic per xarxes socials obert a tothom. Els participants hauran de realitzar una fotografia en algun dels restaurants o establiments participants en la ruta gastronòmica de Gastrotour 2019, pujar-la al seu compte d’Instagram o perfil de Facebook i etiquetar-la amb el hashtag #ConcursGastrotour2019. Per ser vàlida, la fotografia haurà de retratar una persona o grup de persones menjant una de les tapes de Gastrotour 2019 juntament amb el quinto de cervesa San Miguel.

Els premis que s’oferiran al sorteig són: duesentrades a Port Aventura, unaexperiència gastronòmica per a dues persones i dosentrades dobles per visitar la fàbrica de San Miguel.

tracking