Diari Més

Societat

Sal·lustià Àlvarez, reelegit com a president de la DOQ Priorat

Un dels objectius de la nova junta és ampliar l’àmbit d’acció de la Denominació d’Origen envers l’enoturisme

La nova junta de la

Sal·lustià Àlvarez, reelegit com a president de la DOQ PrioratCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova junta del Consell Regulador de la DOQ Priorat, que s'ha celebrat aquest dimarts, ha reelegit a Sal·lustià Àlvarez (Porrera 1960) com a president del Consell Regulador de la DOQ Priorat. Àlvarez, viticultor i copropietari del celler Àlvarez Duran, té una llarga i dilatada experiència en la gestió de la Denominació d’Origen. La resta de membres que composen el plenari aporten experiència i renovació, donat que una part important de la junta continua, mentre que s’hi han incorporat nous membres provinents de la candidatura d’Unió de Pagesos així com representants de cellers de la DO.

El nou mandat s’inicia amb el repte de consolidar la classificació dels vins de la DOQ Priorat que ja ha estat presentada als viticultors i celleristes.

A més a més, una de les voluntats del nou equip és ampliar l’àmbit d’acció de la Denominació d’Origen Priorat envers l’enoturisme, amb la implicació dels Ajuntaments de les viles de la DO. Des del Consell es pretén forjar sinèrgies que englobin el sector del vi, restauradors, allotjaments i gestors culturals per a poder ofertar una potent proposta entoturística adreçada al mercat nacional i internacional.

tracking