Diari Més

Societat

La Salle conclou el Tricentenari de la mort del seu fundador

Els quatre centres del Camp de Tarragona han organitzat diferents esdeveniments multitudinaris

Els alumnes de La Salle Tarragona han realitzat un lipdub.

La Salle conclou el Tricentenari de la mort del seu fundadorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Salle ha celebrat aquest dimarts els últims actes programats per celebrar el Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista De La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes.En total, prop de 120 escoles de l’Estat espanyol i Portugal han commemorat aquest dimarts la data de la mort del fundador fa 300 anys

A Reus, uns 1.200 alumnes s’han concentrat als jardins de l’escola per fer un mural amb el logotip dels 300 anys. L’acte, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, exalumne de l’escola, la regidora d’Ensenyament, Dolors Sardà, el regidor de Medi Ambient i també exalumne, Dani Rubio, ha estat amenitzat amb diverses actuacions musicals.

La Salle Tarragona i La Salle Torreforta han celebrat la Marxa Proide. Mentre que els alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO, han realitzat un homenatge davant de l’estàtua de Sant Joan Baptista de La Salleal Parc de la Reconciliació.

Els alumnes de 1r a 4t de Primària del centre de Tarragona han gravat un lipdub amb la cançó del Tricentenari. Mentre que el centre del barris’ha concentrat a la Rambla de Torreforta.

D'altra banda, la Salle Tic-Tac ha fet, dins del mateix centre, una catifa amb 300 estrelles que volien representar els 300 anys de la institució.

Els actes de clausura s’han organitzat per aquest dimarts coincidint amb la data en què Sant Joan Baptista de La Salle fou proclamat pel papa Pius XII patró universal dels educadors.

Els alumnes del centre de Reus han realitzat un mural amb el logotip dels 300 anys.

La Salle conclou el Tricentenari de la mort del seu fundadorCedida

tracking