Diari Més

La Cinquena Festa pel Territori acollirà ponències sobre les conseqüències de la globalització del comerç

Les jornades tindran lloc dissabte 18 de maig

La Festa pel Territori acull ponències sobre la globalització del comerç

La Festa pel Territori acull ponències sobre la globalització del comerçEduardo Laborda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte tindrà lloc la Cinquena Festa pel Territori a la Selva del Camp. Aquest any el tema de la festa serà Comerç Global-Impacte local. L’objectiu serà debatre sobre com ens afecta, en l’àmbit local, la globalització dels mercats i el lliure comerç. Les ponències seran el cor de la Festa pel Territori. En aquesta edició, experts referents en els temes que tracten, compartiran els seus coneixements per informar i estimular el debat sobre diferents temes amb l’eix comú del tema d’enguany, i sobre les possibles alternatives que existeixen.

Obrirà el cicle de ponències la monja Teresa Forcades i, durant tot el dia, s’aniran tractant temes d’actualitat, com la del psicòleg Toni Gomilla amb la xerrada «Elogi de l’engany i la mentida» i d’altres que tractaran la lluita arreu dels Països Catalans, la relació dels aliments i la salut, el paper de la dona al camp... Paral·lelament, hi haurà música amb Sílvia Tomàs Trio, Susannes, Bunker Cats i altres propostes musicals, i un mag que amenitzaran la festa durant el dia. Hi ha previst també activitats familiars i infantils en diferents horaris, Fito Luri oferirà a petits i grans un espectacle amb una amiga especial que l’acompanyarà per ajudar-nos a entendre el món que vivim. També hi haurà tallers sobre com construir una caseta per als ratpenats, grans depredadors d’insectes nocturns, com els mosquits, que tan poc ens agraden; hi trobarem solucions per a lluitar contra la processionària, un taller familiar ofert pel GEPEC durant tot el matí, xocolatada, el nano Galderic, el gegant Pepet, actuació dels diables de la Selva...

Aquesta festa vol ser «un espai de retrobament de la lluita per la natura i, alhora, un espai per informar i despertar consciències, a través d’activitats lúdiques» expliquen els organitzadors.

Cartell de la trobada de la 5a Festa pel Territori.

La Festa pel Territori acull ponències sobre la globalització del comerçCedida

tracking