Diari Més

Successos

Detenen un home que oferia marihuana als clients de bars i terrasses de Salou

L’arrestat és un home de 27 anys, nacionalitat colombiana i veí del municipi

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir, ahir dilluns 13 de maig, un home de 27 anys, nacionalitat colombiana i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. En concret, el jove oferia marihuana als clients de bars i terrasses de la població.

Els fets van tenir lloc a les 19.45h, quan un testimoni va facilitar una completa descripció d’una persona la qual habitualment passava amb bicicleta per les terrasses de diversos bars i restaurants per oferir marihuana als clients, bàsicament turistes.

Una patrulla va localitzar l’home entre els carrers Falset i Vendrell i durant l’escorcoll li van trobar tres bosses que contenien marihuana, així com seixanta euros amb bitllets. Diverses gestions posteriors van permetre comprovar que poc abans el sospitós havia venut aquesta substància a uns turistes asseguts a la terrassa d’un bar.

L’home, el qual compta amb diversos antecedents policials, va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues. Es va traslladar a dependències policials a l’espera que en breu passi a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking