Diari Més

Municipal

Una carpa permanent cobrirà els jardins del pavelló de la Pobla de Mafumet

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs previs a la seva instal·lació

La coberta serà impermeable i tindrà una alçada de 3,5 metres com a mínim i de 15 metres en la part més alta, amb una zona central de més de 7 metres d'alçada.

Una carpa permanent cobrirà els jardins del pavelló de la Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jardins del Pavelló de La Pobla de Mafumet comptaran amb una carpa permanent de540 metres quadrats de superfície. Aquest setmana el Consistori ha iniciat els treballs previs a la seva instal·lació.

Aquestaestarà formada per una estructura metàl·lica amb coberta de lona tensada de doble cobertura, amb forma d’estel de sis puntes.La coberta serà impermeable i tindrà una alçada considerable, de 3,5 metres com a mínim i de 15 metres en la part més alta, amb una zona central de més de 7 metres d’alçada. Comptarà amb il·luminació pròpia de la màxima eficiència i mínim consum, la qual també oferirà la possibilitat d’emetre llums de diferents colors.

Els jardins del Pavelló és un dels espais públics més utilitzats al municipi, per dur-hi a terme activitats populars, lúdiques i socials, durant tot l’any. El projecte de millora inclou la instal·lació de la carpa, així com lail·luminació de la zona exterior, la renovació del paviment de la plaça i es modificaran les zones enjardinades. S'inclouranplantes arbustives, florals i arbres trasplantats de poca necessitat de reg.

tracking