Diari Més

Tradició

Mont-roig del Camp ja té nova Pubilla i Hereu

Els escollits són Maria Callau Aragonès i Roger Badia Gibert

Maria Callau Aragonès i Roger Badia Gibert en el moment de l'elecció.

Mont-roig del Camp ja té nova Pubilla i HereuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Callau Aragonès, en representació de l’Associació de Donants de Sang de Mont-roig i Roger Badia Gibert, del Club Athlètic han estat proclamats Pubilla i Hereu del municipi per aquest 2019. L’elecció va tenir lloc aquest dissabte 11 de maig, en un acte celebrat al poliesportiu municipal en motiu de Sant Isidre. Enguany,s'ha incorporat la figura de l’hereu al tradicional acte de pubillatge.

Les votacions populars fetes durant els dies 9 i 10 de maig, amb més de 1.000 participants, que es van sumar a les votacions del jurat, format per les entitats locals que van presentar candidats.

Els dos guanyadors van quedar també finalistes a la fase del vot popular. Ara, tots dos podran optar també al títol de Pubilla i Hereu de Catalunya i de les comarques tarragonines.

Les activitats de pubillatge van continuar diumenge amb la tradicional recepció institucional, a la Casa de Cultura Agustí Sardà. Les autoritats locals van fer entrega d’un ram de ginestes a les pubilles i hereus.

A continuació, les pubilles, hereus i autoritats, acompanyats per la Colla Gegantera del Barri dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig van iniciar el seguici cap a l’església Sant Miquel Arcàngel. Després de missa va tenir lloc un aperitiu popular. Ja a la tarda la Unió de Dones de Mont-roig va organitzar un bingo popular per recaptar fons per la Lliga contra el Càncer.

tracking