Diari Més

El passeig Jaume I s'omple per degustar cuina local a Sabor Salou

Una trentena d’estands van oferir tot tipus de menjars, begudes i productes gastronòmics

Imatge del passeig Jaume I, ple de gom a gom.

El passeig Jaume I s'omple per degustar cuina local a Sabor SalouGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana, el passeig Jaume I de Salou va acollir la novena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un homenatge a la gastronomia local. Un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet del territori. Una trentena d’estands van oferir tot tipus de menjars, begudes i productes gastronòmics. A partir d’1,50 euros els assistents podien degustar el millor de cada parada, descansant en els espais de terrasses muntats per a l’ocasió.

Enguany, Europa FM hi va ser com a emissora oficial de Sabor Salou. Europa FM es va encarregar de la música durant tot el cap de setmana i es van realitzar sessions de DJ amb vermut solidari de la mà de Vermut Yzaguirre. Entre les múltiples activitats hi havia tasts de vi, tasts d’oli, tallers de cocteleria, cursos de cuina, tallers de cuina per a nens, xerrades d’alimentació saludable, entre d’altres.

D’aquesta manera, divendres es va iniciar el programa amb un show cooking als jardins de l’Associació d’hostaleria de Salou, a partir de les 12.30 hores. A la tarda, a les sis, es va inaugurar la fira. L’endemà dissabte es va fer un tast de vins del celler Maset a les 12hores i a la una hi va haver un tast d’olis AZ-Azeytun. A la mateixa hora va començar el vermut solidari. Ja a la tarda del mateix dissabte Deliranto va fer una cocció a baixa temperatura per a casa. A les sis, Dietas Sin Etiquetas va organitzar un taller d’hàbits saludables, i a les set D’Albert va compartir espai amb infants per un taller de pizzes. Ahir diumenge va ser el darrer dia, amb quatre activitats més.

tracking