Diari Més

Ciutadans (Cs) Valls presenta tota la llista per a les municipals

L'acte ha comptat amb el suport de Sergio del Campo, Diputat al Congrés per Tarragona

Imatge de la candidatura de Ciutadans a Valls.

Ciutadans (Cs) Valls presenta tota la llista per a les municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans (Cs) ha presentat tota la candidatura de la formació taronja a Valls per a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista encapçalada per CristinaLaizs'ha presentat a la Casa Caritat i ha comptat amb el suport deSergiodelCampo, diputat deCsCongrés per Tarragona,Laizha volgut destacar la intenció del seu equip de «treballar per un Valls de tots» perquè «existeixen molts veïns que, com nosaltres, no se senten representats per l'actual equip municipal». I per això «un grup que veïns de Valls, aliens a la vida política i procedents en la seva majoria del sector privat, hem decidit fer el pas endavant per a donar veu a tots els veïns del municipi».

CristinaLaizha defensat el projecte deCscom «un projecte inclusiu, de centre i integrador en el qual es vetlli per la defensa de l'ordre democràtic i el respecte a les lleis». En aquest sentit ha apuntat la necessitat de treballar per «garantir la neutralitat dels espais públics a Valls, constantment vulnerats». Tanmateix, ha volgut destacar aspectesfonamentalsde la ciutat com «la neteja, la reactivació del comerç o la rehabilitació delcasc antic».

Els primers llocs de la llista de Valls els ocuparan CristinaLaiz, enginyera Superior Industrial per la Universitat de Saragossa,MaríaJosé Ramírez, tècnica administrativa, iJuanPedro Noguero, operari de planta.

tracking