Diari Més

Calbet pren el relleu de Guinovart com a candidat de Junts pel Morell

Pere Guinovart clou una etapa de 27 anys al capdavant de l’alcaldia i tanca la llista encapçalada pel nou alcaldable

La presentació de la candidatura de Junts pel Morell va omplir el Teatre Auditori.

Calbet pren el relleu de Guinovart com a candidat de Junts pel MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eloi Calbet ha pres el relleu al capdavant com a cap de llista de la candidatura de Junts pel Morell de Pere Guinovart, qui tanca enguany una etapa política de 27 anys al capdavant de l’alcaldia del Morell.

El Teatre Auditori del Morell va ser l’indret per presentar la llista de Junts per Morell el passat dimecres i es va omplir de gom a gom. Eloi Calbet, va posar en valor la vàlua de totes i cadascuna de les persones que conformen la llista, catorze persones que com va dir Calbet, estan «compromeses amb el projecte, compromeses amb el municipi, i amb ganes de treballar pel benestar dels morellencs i morellenques».

Pere Guinovart tanca la llista com a darrer suplent i va intervenir en l’acte. Guinovart va fer un ampli repàs de la seva etapa política al Morell des dels seus inicis fins al dia d’avui, un discurs personal i ple d’emocions i sentiments envers el càrrec que ha ocupat durant tots aquests anys. Per altra banda, Maria Jesús Valldosera, número 2 a la llista i actual regidora de Benestar Social i Sanitat a l’Ajuntament, va parlar sobre la seva pròpia experiència personal al consistori, destacant sobretot, que tothom hauria de tenir la possibilitat de passar-hi durant alguna etapa de la vida «és enriquidor i te’n fas a la idea del que costa sovint fer que les coses rutllin bé».

La número 4 a la llista, Mònica Casas, va posar de relleu el valor i el compromís personal que suposa integrar-se a una candidatura pel teu municipi, per com diu Casas, treballar amb ganes, il·lusió, per a tothom i per construir un projecte que sigui en positiu per al Morell. Eloi Calbet va explicar l’estat actual de l’Ajuntament del Morell i la feina feta durant aquests darrers quatre anys, posant de relleu la bona salut econòmica, amb un deute de menys del 15% i amb un romanent de tresoreria de gairebé 3.000.000 euros.

També va explicar alguns dels grans reptes de legislatura, tals com la creació del cos de vigilants, al qual tan sols resta fer el procés de selecció dels sis agents, la futura gran inversió al municipi per més de 250 milions d’euros de l’Ecoplanta, l’aposta per la cultura, la promoció econòmica i l’esforç diari per a millorar constantment els espais públics del poble i el benestar dels morellencs i morellenques.

Per Calbet, aquest és un repte personal, que entoma «amb il·lusió i compromís cap al municipi, confio en la nostra llista, amb gent plural, jove, amb experiència i formació, treballadora i amb un compromís innegable pel Morell».

tracking