Diari Més

Pere Granados (Sumem) vol crear nous equipaments comunitaris

Entre ells hi ha una nova biblioteca, un centre infantil, un casal de la dona, entre d’altres

La candidatura de Pere Granados, en una imatge d'arxiu.

Pere Granados (Sumem) vol crear nous equipaments comunitarisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Granados, cap de llista de Sumem per Salou, proposa la creació d’una nova Biblioteca Municipal al costat del Centre Atenea, que Granados defineix com «un centre cultural polivalent i espai multimèdia». A banda, un Casal de la Dona a les antigues cases dels Mestres, que defineix com un «centre d’iniciatives i activitats per a la dona». També, un Centre Cultural i Infantil a l’edifici dels Triangles del Cap Salou i un equipament cultural juvenil amb nau de servei per a les colles del Cos Blanc al Sector 04. Aquestes i altres propostes són les que portarà Granados al seu programa electoral de cara a les eleccions municiplas del 26 de maig.

La candidatura també vol convertir el Parc Botànic en un Centre d’Interpretació i Promoció de la Natura, la biodiversitat i l’eficiència mediambiental, «per a accions divulgatives i educatives» i crear l’Oficina Municipal de l’Habitatge «per a la tramitació d’ajudes a l’habitatge per a les famílies, joves i gent gran». A més a més, crear un espai per a networking i maker digital al centre Atenea «per a la creació, fabricació i intercanvi de coneixements de projectes digitals», la implantació d’equipament esportiu workout a les pistes poliesportives municipals, construir una pista polisportiva al Cap Salou, i cobrir les pistes poliesportives dels col·legis de Salou.

El programa, assenyala Granados, es divideix en 15 àmbits que sintetitzen les accions a impulsar i camps a treballar: nous equipaments municipals, microurbanisme, (renovació, remodelació i millora urbana), plans d’ordenació i reurbanització, i de recuperació mediambiental, infraestructures estratègiques de ciutat, accions per a la promoció del medi ambient, la sostenibilitat i la ecoeficiència, servei a les persones per a un Salou social, ensenyament i coneixement, infància i joventut, turisme, comerç i promoció econòmica, platges, seguretat, circulació, convivència i mobilitat, gestió intel·ligent i eficient del municipi, cultura i festes i esports.

Accions que, segons Granados, «són compromisos que es desenvoluparan amb projectes i propostes viables i realitzables, que tenen com a objectiu principal les persones, la millora de la seva qualitat de vida i el progrés socioeconòmic de la societat salouenca». Granados deia que el govern que ell ha encapçalat «ha vingut apostant per crear les condicions que garanteixen un present i futur de gran progrés i prosperitat col·lectiva aplicant polítiques viables, intel·ligents i eficaces per a la renovació i la transformació del municipi». I afegia que «és en aquesta línia que seguirem desenvolupant polítiques que han de culminar els millors serveis per al municipi, al servei de les persones i la seva qualitat de vida; i seguirem també gestionant i atenent tots aquells altres aspectes que han de promoure noves oportunitats laborals en benefici sempre dels salouencs i el seu benestar».

El candidat remarcava que «reforçarem també la micropolítica planificant un seguit d’intervencions a peu de carrer que han de continuar renovant i posant al dia molts espais públics i serveis».

tracking