Diari Més

En marxa les obres per construir un nou accés independent al tanatori de Salou

Posteriorment es treballarà en la remodelació de l’aspecte interior de l’equipament

El consistori ha invertit prop de 25.000 euros en les obres de remodelació de la primera fase del tanatori municipal.

En marxa les obres per construir un nou accés independent al tanatori de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha invertit prop de 25.000 euros en les obres de remodelació de la primera fase del tanatori municipal. Amb aquestes obres es construeix un accés independent des del carrer a l’equipament, amb la qual cosa es millorarà l’accessibilitat i es diferenciarà l’entrada del cementiri a la que serà exclusivament del tanatori. A més, aquests treballs també serviran per adaptar-lo de manera que no hi hagi obstacles per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs -que van començar a finals d'abril- tindran una durada d’un mes i mig.

A nivell tècnic, també s’està treballant en la redacció d’una memòria valorada que ha de servir per fer una rentada de cara integral de l’aspecte de les dues sales de vetlla. Es pretén modernitzar l’espai tot canviant el terra per un de parquet i la instal·lació de plaques de fusta a la paret de les sales per tal de donar-li un aspecte més càlid a l’entorn.

També hi ha un estudi damunt la taula per tal de valorar la instal·lació en un futur, més o menys immediat, d’un crematori i ampliar la sala de cerimònies civils, a més de l’espai destinat a cementiri, donat que encara hi ha terrenys municipals adjacents.

D’ençà la creació del cementiri municipal l’any 1993 no s’havia fet cap reforma en profunditat de l’equipament.

tracking