Diari Més

Societat

El Consell Comarcal torna a convocar els Premis Tarragonès 2019

Els guardons, que compten amb el patrocini de Repsol, premien els àmbits de la investigació, creació i difusió

Acte de lliurament dels Premis de l'any passat.

El Consell Comarcal torna a convocar els Premis Tarragonès 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Tarragonès amb el suport de Repsol ha convocat unanova edició dels Premis Tarragonès,seguint la seva línia de promoció de la cultura i servei als municipis. El premis es donen en tres àmbits: Investigació, Creació i Difusió.

En el21è Premi Tarragonès Beca d’Investigació Lucius Suras’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis que la componen. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis.El Premi té una dotació econòmica de 2.450 euros a més de la publicació del treball dins la col·lecció Els llibres del Consell.El termini de presentació de projectes finalitza el divendres 5 de juliol de 2019.

El 19è Premi Tarragonès de Creació Lucius ésun premi de reconeixement a la trajectòria, l’objectiu del qual és fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca.

Finalment,19è Premi Tarragonès de Difusió Eutyches premia la trajectòria d'una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

El reconeixement d’aquests dos darrers premis és un guardó de l’artista Bartolozzi. Les propostes les presenten les entitats i els ajuntaments de la comarca i el termini de presentació finalitza el divendres 26 de juliol de 2019.

tracking