Diari Més

Societat

Vila-seca es vesteix de gala per celebrar Sant Isidre

De l’11 de maig fins al 2 de juny s'han programat diversos actes al municipi

Un grup de nens a les portes de l'esglèsia per Sant Isidre.

Vila-seca es vesteix de gala per celebrar Sant IsidreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Local de la Pagesia de Sant Isidre arriba un any més a Vila-seca, amb diversos actes que tindran lloc des de l’11 de maig fins al 2 de juny. Un esmorzar exclusiu per als socis de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, el dissabte 11 de maig donarà el tret de sortida a les acticitats programades.

El dimecres 15 de maig, dia de Sant Isidre, es concentraran els carruatges al carrer de Sant Antoni per a començar una cercavila a partir de les 18.15 h, pels carrers del centre històric. El recorregut serà el següent: carrer de Sant Antoni, plaça de Sant Esteve, carrer de Sant Pere, plaça dels Països Catalans, carrer de Vic, rambla de Catalunya, carrers de Tarragona, del Requet de Fèlix, del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l'Església.

A les set de la tarda hi haurà la tradicional ofrena dels fruits i la missa, a l'Església de Sant Esteve i, com a cloenda del dia de Sant Isidre, l'esbart infantil de l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina ballarà danses tradicionals catalanes, a partir de les 8 del vespre a la plaça de l'Església.

Per tancar els actes de la Festa Local de la Pagesia, el dijous 20 de maig hi haurà una excursió a les Colònies tèxtils de Puig-reig i, finalment, el diumenge 2 de juny a les 9 del matí des de la plaça de l'Església, tindrà lloc la XVI Caminada Popular fins a la Pineda, on s'oferirà un esmorzar per als participants.

tracking