Diari Més

Successos

Desmantellen una plantació de 364 plantes de marihuana a Torredembarra

La policia investiga dues persones, de divuit i vint anys d'edat, se li imputen un presumpte delicte contra la salut pública

Les plantes es trobaven repartides en diferents estancies de la unifamiliar.

Desmantellen una plantació de 364 plantes en una habitatge de TorredembarraGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil del Vendrell en col·laboració amb la Policia Local de Torredembarra han desmantellat una plantació tipus indoor amb 364 plantes en un habitatge unifamiliar pròxim a un col·legi de la localitat de Torredembarra. Durant l'operació, s'estan investigant a dues persones relacionades amb la cultivació.

La investigació es va iniciar arran de les queixes d'alguns pares d'alguns dels alumnes que acudien al col·legi, per la forta olor a marihuana que es desprenia de l'interior de l'habitatge.

Després d'aquesta informació es van establir dispositius per a desmantellar la plantació clandestina, així com la identificació dels seus responsables. Lacol·laboració de tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, va ajudar a constatar l'existència d'elements característics destinats al cultiu interior de marihuana.

Després d'accedir a l'interior de l'habitatge mitjançant la prèvia i voluntària autorització dels habitants, es van localitzar les 364 plantes de marihuana i divers material per al seu cultiu i elaboració.

Els investigats de divuit i vint anys d'edat, de nacionalitat espanyola, se li imputen un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, sent posats a disposició al costat dels efectes intervinguts en el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.

tracking