Diari Més

Tres detinguts per robar el moneder i la llibreta bancària a un anciana i extreure'n diners

Un dels arrestats va esperar la dona a la porta de casa seva i la va colpejar per l’esquena per robar-li

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir, l’1 de maig, tres persones per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre d’estafa bancària. Els arrestats són dos homes i una dona d’entre 42 i 44 anys, de nacionalitat romanesa, dos d’ells veïns de Salou i un de Barcelona. Els individus van robar el moneder i la llibreta bancària d’una anciana a qui van colpejar per l’esquena i posteriorment van extreure’n diners en un caixer automàtic del municipi.

Els fets van succeir a les 11.30h, quan una veïna de 79 anys del carrer Francolí va ser abordada quan tornava de comprar per un desconegut. L’home, el qual l’estava esperant juntament amb una dona a la porta de casa seva, la va colpejar per l’esquena quan pujava les escales i li va sostraure el moneder i una llibreta bancària.

Una estona després, agents que efectuaven servei de paisà a la zona comercial de Salou, van observar dos homes i una dona amb actitud estranya quan retiraven diners d’un caixer automàtic ubicat a la via Augusta. En identificar-se com a agents de policia, van intentar fugir, moment en què va aparèixer el marit de la víctima, el qual els va explicar els fets.

Els sospitosos van aconseguir fer un reintegrament de 100 euros del compte bancari de la víctima aprofitant que a la llibreta sostreta hi havia anotada la clau d’accés al compte. Així mateix, un d’ells portava 100 euros més, l’efectiu que hi havia dins del moneder i que prèviament havien llençat en un contenidor.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

tracking