Diari Més

La Festa de la Bicicleta del Morell celebrarà diumenge la seva 27a edició

La prova, organitzada pel Club Ciclista El Morell, ofereix dues opcions de circuit i s’adapta a participants de totes les edats i nivells

Imatge de la darrera edició de la Festa de la Bicicleta del Morell.

La Festa de la Bicicleta del Morell celebrarà diumenge la seva 27a edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de la Bicicleta del Morell celebrarà, el proper diumenge 12 de maig, la seva 27a edició. Es tracta d’una prova que ja s’ha convertit en una tradició al municipi i que organitza el Club Ciclista El Morell amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. La cursaofereix dues opcions de circuit i s’adapta a participants de totes les edats i nivells.

La prova arrencarà a les 9.30 hores, amb la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall. La sortida serà a les 10 hores, moment en què les bicicletes començaran a rodar fins a la Granja dels Frares. Hi haurà dos possibles circuits: un de 8 quilòmetres i un de 18. D’aquesta manera, tothom pot prendre part d’aquesta festa sobre rodes.

Un cop s’arribi a la Granja dels Frares, tots els ciclistes gaudiran d’un esmorzar de xocolata desfeta i coca per recuperar energies i poder encarar millor la pedalada de tornada fins al poble.

És important remarcar que els circuits estaran oberts a la circulació. Així doncs, s’haurà d’anar amb compte a les cruïlles de camins i de carreteres. És obligatori l’ús del casc.

Les inscripcions es poden fer abans de divendres dia 10 de maig a la direcció de correu electrònic ccelmorell@gmail.com o bé de manera presencial al pavelló municipal d'esports.

tracking