Diari Més

Política

ERC Mont-roig reclama que es posi en funcionament el corredor «de forma immediata»

Davant l'atropellament que hi ha hagut aquest matí, Irene Aragonès assegura que «no ens podem permetre més morts en el traçat ferroviari»

Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies a l'estació de Mont-roig del Camp.

ERC Mont-roig reclama que es posi en funcionament el corredor «de forma immediata»Trenscat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata per Esquerra a l’alcaldia de Mont-roig, Irene Aragonès, hamanifestat la seva indignació per la mort d'una persona després de ser atropellada per un trenentre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig. Aragonés assegura que «no ens podem permetre més morts en el traçat ferroviari. El corredor ha d’entrar en funcionament de forma immediata».

Per aquest motiu, creu que el retard en la posada en marxa de la nova via ferroviària interiorés «inacceptable, injustificable i vergonyós». Per la formació esquerrana, el degoteig de víctimes mortals a l’actual traçat de la via del tren pel litoral «és un peatge insuportable que no volem assumir i que és conseqüència de la incompetència i desídia dels successius governs espanyols, tant del PP com del PSOE».

Irene Aragonès ha reclamat a l’Ajuntament de Mont-roig i a l’actual alcalde «un pronunciament enèrgic i contundent davant d’ADIF i del Ministeri de Foment espanyol» per tal que es posi fi a aquesta situació indigna.

ERC, a través dels seus parlamentaris al Congrés i al Senat, traslladarà a les institucions de l’Estat la seva indignació i l’exigència de solucions.

El passat 14 de març, ja es va produir un altre atropellamententre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-Roig.

tracking