Diari Més

Carlos Carrizosa alerta de pactes entre PSC, ERC i Podem el 26-M

El portaveu parlamentari de Ciutadans creu que és «el mateix tripartit que governarà Espanya»

Els membres del partit, avui, a l'Espigó de Salou, presentant la candidatura local.

Carlos Carrizosa alerta de pactes entre PSC, ERC i Podem el 26-MOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha advertit que, després del 26-M, el PSC pactarà amb ERC en molts ajuntaments catalans dins els acords necessaris per a la investidura de Pedro Sánchez, en què pronostica una abstenció dels republicans. Segons Carrizosa, els socialistes també podrien sumar Podem a aquests acords i fer als municipis «el mateix tripartit que governarà Espanya». El dirigent del partit ha erigit Cs com l’única opció constitucionalista «vàlida» el 26-M. Carrizosa s’hi ha referit durant la presentació de la candidatura de Cs a Salou, que encapçala l’advocat Pere Lluís Huguet. «Ha arribat el moment de governar Salou i estem convençuts que serà una de les alcaldies que tindrem a Catalunya», ha afirmat.

El dirigent ha recordat que el 21-D un 43% dels votants del municipi els va donar suport i que a les municipals del 2015 van aconseguir quatre regidors. Carrizosa ha afegit que no seria positiu per Salou que l’alcalde tornés a ser Pere Granados. «Algú», ha dit, que «tot i ocultar-ho, és del mateix partit que Puigdemont».

El portaveu de Cs al Parlament ha destacat el perfil professional de l’advocat Pere Lluís Huguet i l'ha titllat «d’extraordinari». Per la seva banda, el cap de llista de Cs per Salou ha dit que són «l’única garantia de canvi» i ha detallat propostes com convertir l’actual passeig de Jaume I «en un gran eix central», convertir l’edifici del Patronat de Turisme sigui en un centre cultural o recuperar la nòria de Salou com a atractiu turístic.

Pere Lluís Huguet ha dit que cal construir «una ciutat moderna i sostenible on convisquin el turisme i la qualitat de vida dels habitants». El cap de llista de Cs ha contraposat el seu projecte al de l’actual equip de govern, liderat per Pere Granados, i que «ha hagut de pagar una indemnització milionària als propietaris de l’antiga duana o ha tramitat el pla especial del Moll de Costa amb total falta de transparència».

tracking