Diari Més

Societat

Valls tastarà el Minipop el proper diumenge 12 de maig

La degustació es farà en el marc de Music Valls va de vins i consistirà en un concert de 'Ran, ran, ran', una sessió aborigen de Dj Albeta Franklin i tallers creatius

L'objectiu del festival és que petits i grans comparteixin una experiència artística i coneguin als artistes del territori.

El Minipop 2018 tindrà més tallers que maiJaime Rojas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Minipop presentarà la collita 2019 a la plaça del Pati de Valls el proper diumenge 12 de maig, a les 12h, en el marc de la mostra Music Valls va de vins. El festival maridarà el folk pop de Ran, ran, ran, la selecció aborigen de la Dj Albeta Franklin i tallers creatius amb els vins de la DO Tarragona i la gastronomia de la capital de l’Alt Camp.

L’avançament gratuït de la 9a edició del festival començarà amb Ran, ran, ran, la nova encarnació amb la qual Ferran Baudells importa l’esperit de l’americana i s’empapa de tradició del folk per acabar coquetejant amb l’electrònica. La festa s’allargarà fins a les 15 hores amb la Dj Albeta Franklin, que ha preparat una selecció del millor pop, beat i soul dels 60s als 80s amb un marcat accent aborigen.

A més, també hi haurà tallers creatius per a totes les edats, que aquesta vegada estaran inspirats en l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama, precursora dels moviments de l’art pop, el minimalisme i l’art feminista.

Cal recordar que el Minipop se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

tracking