Diari Més

Societat

Més de 4.000 persones visiten la segona Terrafira del Morell

Una seixantena d’expositors i una trentena d’activitats han omplert el cap de setmana d’ambient festiu

Terrafira ha comptat amb

Més de 4.000 persones visiten la segona Terrafira del MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, ha estat un èxit rotund. En la segona edició, més de 4.000 persones han visitat el municipi durant aquest cap de setmana, en què els carrers han estat plens amb una seixantena d’expositors i una completa programació complementària.

Així, els tastos de productes del territori, els tallers de la llar d’infants i de la seva AMPA, el taller de memòria del Centre de Serveis per a la Gent Gran, les activitats organitzades des del Club Bàsquet Morell o l’exhibició de balls i elements populars per a celebrar els 40 anys de l’Associació Cultural Embruix, han superat les expectatives amb escreix.

La música també ha estat la protagonista amb diverses actuacions dels grups locals Punt i Coma i Rock in Side; el vermut rumberu amb Vergüenza Ajena, l’actuació de The Swing Girls i Èric Vinaixa, i els concerts de Belluga i Joan Masdéu.

La pluja però va obligar a cancel·lar divendres la celebració del Dia Internacional de la Dansa, mentre que el vent va fer que diumenge es traslladés l’espai artesà de la plaça de l’Era del Castell a la plaça de l’Església.

D'altra banda, en la3a Trobada de motos i cotxes clàssics i de competició organitzada per Clàssics Morell han participat 120 cotxes i una quinzena de motos. L'exposició d’autèntiques joies sobre rodes arribades des de diversos punts de Catalunya que va reunir unes 230 persones. Els participants van gaudir d’un esmorzar popular, un vermut i un dinar, a més de rebre diversos obsequis cedits pels comerços locals i un trofeu commemoratiu de l’esdeveniment.

tracking